Uw bijdragen zijn welkom!

Ook u heeft vast nog enveloppen, dozen of laden vol met foto's. Veel van die foto's zijn persoonlijk maar een deel ervan heeft ook voor anderen een historische waarde. Vaak zonder dat u het zelf weet. Wellicht de overweging waard eens contact met ons op te nemen. Samen met u maken wij graag een selectie uit uw materiaal.

Niet alleen foto's hebben waarde voor het dorpsarchief, ook andere zaken als akten (bijv. koop- of hypotheekakten), trouwboekjes, oude rekeningen, notulenboeken en andere verenigingszaken e.d. zijn van harte welkom.

Misschien kent u nog verhalen die het verdienen om vastgelegd te worden. U kunt ze zelf opschrijven en aan ons sturen. Het kan ook zijn dat u het verhaal liever persoonlijk vertelt. Een van onze commissieleden komt graag naar u luisteren en schrijft het op. Na uw goedkeuring plaatsen wij het in het archief.

Van verschillende mensen hebben wij vernomen dat bij zolderopruiming oude foto's en belangrijke papieren verloren zijn gegaan. Ook bij het uitruimen van de ouderlijke woning worden er soms waardevolle papieren weggegooid.
Wanneer u oude foto's, notulenboeken, verenigingsarchieven e.d. tegenkomt kunt u dit inleveren bij de leden van de 4H-mediacommissie. Ook wanneer u twijfelt of het om waardevol materiaal gaat, breng het ons.

Uw bijdragen worden bijzonder op prijs gesteld.