Koffie met de tuinarchitect

Op maandag 20 maart kunt u aanschuiven voor een kopje koffie met de tuinarchitect in Bibliotheek Dokkum.

Wilt u het groenste gras van de hele buurt? Vraag de tuinarchitect het hemd van het lijf over het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Onder het genot van een kopje koffie beantwoordt hij al uw vragen over snoeiwerk, onkruidbestrijding, beplanting en meer.

Meer informatie
Tuinarchitect Jappie de Jong van J. de Jong Tuinontwerpen is op maandag 20 maart van 18.30 – 20.30 uur aanwezig in de Bibliotheek Dokkum. Deelname is gratis.

Laatste Sneinsrêst op 19 maart a.s.

De laatste SNEINSRÊST in It Hûs fan de Dichter is op 19 maart.
Een bijzondere SNEINSRÊST met bijzondere gastsprekers over een bijzonder onderwerp.
Het meest bijzonder omdat It Hûs fan de Dichter hierna haar deuren sluit.
Na 4 succesvolle seizoenen is het mooi geweest. Ik heb een huisje aangeboden gekregen in het centrum van Dokkum, waar ik mij na het culturele ondernemerschap, voortaan voornamelijk ga bezighouden met het maken van gedichten en performances.

Het ga u allen goed,
Akke Brouwer

Reinier Paping zet zijn handtekening op muurschildering

Reinier Paping, de winnaar van de legendarische Elfstedentocht van 1963, was op uitnodiging van Sape Woudman van  het vernieuwde restaurant ‘t Raedhûs, op vrijdagmiddag 4 februari jl. in Dokkum aanwezig om zijn handtekening te zetten op de fraaie grote muurschildering. Na een korte toespraak van burgemeester Marga Waanders vertelde Reinier Paping over zijn belevenissen tijdens de barre  Elfstedentocht, die op 18 januari werd gehouden. Ook diverse bestuursleden  van de in 1840 opgerichte Koninklijke IJsclub Dokkum waren bij deze bijzondere gebeurtenis aanwezig.

 

 

Video: Reinier Paping over zijn belevenissen tijdens de barre  Elfstedentocht, die op 18 januari werd gehouden.

 

Foto’s en video: Henk Aartsma, Dokkum